Een vloer met betonlook voor je woonkamer-min

Wil je een vloer die eruitziet als beton, maar toch slijtvast is en veerkrachtig, comfortabel is en warm aanvoelt en prettig loopt? Dan is een gietvloer de perfecte keuze. De gietvloer wordt veel gebruikt in kantoren, winkels, bedrijfspanden en woningen. De gietvloer is gemaakt van kunststof en is daarom goed te combineren met een vloerverwarming. Dat is iets wat bij een echte betonnen vloer ontbreekt. Een betonnen vloer is koud, stoffig en neemt vocht op. Een betonlook gietvloer daarentegen is vochtbestendig. Een bijkomend voordeel is dat een gietvloer erg goed te onderhouden is schoon te maken.

Afwerking op maat

Een gietvloer wordt in vele kleuren geleverd. Door twee kleuren te combineren kan eenvoudig een betonlook gecreëerd worden. De vloeren worden oorspronkelijk gemaakt in een hoogglans versie, maar de gietvloer kan ook mat afgewerkt worden. Dit is natuurlijk erg mooi bij een betonlook. Een betonlook vloer geeft je woning een mooie en strakke uitstraling. Het is ook mogelijk om de vloer een persoonlijke tint te geven, door er bijvoorbeeld een foto of een tekst in te verwerken. Zo sluit de vloer perfect aan op je interieur.

Laat je adviseren door een specialist

Wil je een betonlook gietvloer, dan kun je je het beste laten adviseren door een specialist. Omdat er zoveel verschillende types gietvloeren zijn is het aan te raden je van te voren goed te laten informeren. Elk type heeft een eigen sfeer, karakter en eigenschappen.  Op internet zijn veel bedrijven te vinden die je daar goed bij kunnen helpen. Zo gaat een adviseur samen met je kijken naar welke vloer het beste bij je interieur past, je kunt de vloer helemaal naar eigen wens laten samenstellen. Ook kan een specialist je informeren over de vele mogelijkheden betreffende geluidsdemping, antislip en oppervlaktestructuur.

Comments are disabled.